Het verhaal achter De Zaak

Tijdens één van de jaarlijkse Haringfeesten bij v/h De Prins is het idee ontstaan de Harten 4 Groep op te richten, met als doelstelling: Communicatie, Contacten en Promotie van de Gemeente Beuningen.

De Harten 4 Groep organiseert o.a. bijeenkomsten en activiteiten voor haar leden en de inwoners van de gemeente Beuningen. Het idee een eigen Aandelencafé op te richten is geboren in 1998 en de voorbereidende werkzaamheden hebben jaren geduurd. Met name het vinden van een geschikte locatie, die dan ook een horecabestemming kon krijgen, was niet eenvoudig.

De onderhandelingen met de uitbater van Restaurant De Prins werden succesvol en de deal gesloten, daarna werden de plannen gerealiseerd. Het concept van Anneke Wijchen werd door het bestuur van de Harten 4 Groep grondig bestudeerd, aangepast aan de nieuwe normen en onze eigen wensen en ideeën.

Zo werd op 15 juni 2002 op feestelijke wijze De Zaak geopend, De Huiskamer van Beuningen. Een ontmoetingsplek van klasse, waar iedereen met een gezellige Bourgondische inslag welkom is. Jong en oud ontmoeten elkaar in deze sfeervolle “huiskamer” van Beuningen. De directie van Explobar Beuningen B.V. (in deze BV zitten de 250 aandeelhouders) bewaakt het concept en de formule.

Gezelligheid is de rode draad, met een uitgebreid entertainmentprogramma voor een breed publiek. Zo ontvangt het kleine gezellige podium van De Zaak regelmatig binnen- én buitenlandse artiesten, van hollandse avond, tot '70 en '80 night tot rock classics.

Het tweemaandelijkse programma wordt per post aan de aandeelhouders toegezonden, maar ook kunt u via e-mail het programma gratis ontvangen.

De Zaak is van woensdag tot en met zondag geopend en kent een lunch en kleine menukaart met plates en inmiddels befaamde tapas, smakelijk en populair geprijsd. Op vrijdag is er tussen 17.00 en 19.00 uur afsluiting van de week met lekkere hapjes van de uitbaters.
U bent welkom in De Zaak, neem uw partner of vrienden mee. Laat ze meegenieten van de gezellige muziek en sfeer in dit aandelencafé.
add

De Zaak op Facebook