Dit zijn onze Burgers

MEXICAANSE BURGER
MEXICAANSE BURGER

Guacamole, zure room, pittige jalapeño pepertjes. Nacho’s en mais.

€ 9,50
SPAANSE BURGER
SPAANSE BURGER

Gebakken Chorizo, mangchego, aioli, paprika

€ 9,50
Veggie Burger
Veggie Burger

Heerlijke vega burger gevuld met groente. Geserveerd zoals De Zaak burger alleen dan zonder de bacon.

€ 9,50
BURGER 'DE ZAAK'
BURGER 'DE ZAAK'

Sla, tomaat, bacon, cheddar, augurk, gefrituurde ui ringen, smokey BBQ saus.

€ 9,50
Pulled Chicken Burger
Pulled Chicken Burger

Langzaam gegaard pulled chicken vlees, coleslaw, zoete pulled chicken saus.

€ 9,50
FRANSE BURGER
FRANSE BURGER

Huisgemaakt kaas topping van Danisch bleu en roomkaas. Gegarneerd met rode ui.

€ 9,50

Test je kennis in de Beuningse Pubkwis

Je kunt de kwis enigszins vergelijken met Triviant. Tijdens de kwisavond worden vier ronden gespeeld, elk van 10 vragen over zeer uiteenlopende onderwerpen.

De Pubkwis

meedoen

Je kunt de kwis enigszins vergelijken met Triviant. Tijdens de kwisavond worden vier ronden gespeeld, elk van 10 vragen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Bijvoorbeeld: ‘Wie volgde in 1999 Bram Peper op als burgemeester van Rotterdam?' Of: 'Hoe noemt men in de golfsport een score van twee slag onder par?' Er wordt in teams gespeeld van liefst 4 à 5 personen. Dat hoeven niet altijd dezelfde mensen te zijn; de samenstelling van een team kan wijzigen naar behoefte. Bij Café De Zaak gaat gezelligheid voorop waardoor er niet strikt naar het aantal personen gekeken wordt. Is de groep wat groter dan is dat ook prima. Wel moet de kennis in de groep aanwezig zijn. Mobieltjes gebruiken om antwoorden op internet op te zoeken is not done.

In de praktijk zorgt elk team meestal voor een maximale bezetting waarbij geprobeerd wordt veel diverse kennis bijeen te krijgen. Het voordeel hiervan is dat niet alle leden van een team iedere maand aanwezig hoeven te zijn.

Wanneer is de pubkwis?
De pubkwis is altijd de tweede woensdag van de maand.

Hoe kunt u meedoen?
Iedereen kan en mag meedoen. Vorm met vrienden of bekenden een team, bedenk een passende naam en meld je vóór 20:00 uur bij de kwisleiding in De Zaak. Kom je alleen, sluit je dan gewoon aan bij een van de teams die nog een plekje hebben. Geen inschrijfgeld, geen kosten, geen verplichtingen. Als je helemaal zeker wilt zijn dat je een plaats hebt, stuur dan een e-mail naar info@dezaakbeuningen.nl en er wordt plek gereserveerd.

Binnenkort in De Zaak

De leukste momenten

­